Gyakran ismételt kérdések

Hogyan léphetek kapcsolatba veletek?

A főoldalunkon található ‘Kapcsolat’ menüpontra léphetsz kapcsolatba velünk. Ha sürgős, akkor hívd kollégáinkat a 70/411 5779-es telefonszámon.

Megbízhatóak vagytok?

Abszolút megbízhatsz bennünk. Regisztrált cégként megrendelőink az Európa Fogyasztóvédelmi Törvények védelme alatt állnak. Ügyfélszolgálatunk az év minden napján a rendelkezésedre áll.

Miért vagytok jobbak, mint más, hasonló szolgáltatók?

Nagyon komolyan vesszük szolgáltatásunk színvonalát. Hivatalos működésünk értelmében megrendelőinket a nemzetközi fogyasztóvédelmi törvények védik. Saját ügyfélszolgálatot tartunk fent, ami az év minden napján elérhető.

Biztosítjuk, hogy kizárólag magasan képzett és diplomás szakemberek állnak a rendelkezésedre, amennyiben hozzánk fordulsz. Saját fejlesztésű felületünkön kényelmesen kommunikálhatsz kollégáinkkal. Pénzvisszafizetési garanciát adunk.

 

Milyen szolgáltatásokat elérhetőek nálatok?

Általános konzultációs szolgáltatásokat kínálunk szinte bármilyen egyetemi témával kapcsolatban. Kattints a ‘Szolgáltatások‘ menüpontra bővebb tájékoztatásért.

Milyen témakörökben tudtok segíteni?

Túlzás nélkül állíthatjuk hogy szinte minden témakörben tudunk segíteni, amivel alap- és mesterszakon találkozhatsz. Doktori szintű tanulmányok esetén kérünk, hogy lépj kapcsolatba kollégáinkkal, mert limitált témakörökben tudunk csak magabiztosan a segítségedre lenni.

 

Hogyan fizethetek?

A fizetést banki átutalással, bankszámlára történő készpénzes befizetéssel, bankkártyával, illetve PayPal-lal tudod megtenni részünkre.

Milyen árakkal kalkuláljak?

Hogy pontos árat tudjunk adni számodra kérjük lépj velünk kapcsolatba ennek az űrlapnak a segítségével. Kollégáink rövid időn belül felhívnak telefonon és a részletek tisztázása után pontos ajánlatot adnak.

Adtok-e számlát a befizetett összegekről?

Igen. Bármilyen összeget juttatsz el részünkre néhány órán belül visszajelzünk és 24-48 órán belül elektronikus számlát küldünk az e-mail címedre.

Megoldható, hogy részletekben fizessek?

Normál körülmények között a szolgáltatási díj kifizetése 2 részletben történik (előleg + fennmaradó összeg), azonban rugalmasak vagyunk. Egyeztess kollégáinkkal amennyiben személyre szabott fizetési ütemezést szeretnél kérni.

 

Statisztikákkal is tudtok segíteni?

Természetesen. Számos kollégánknak nagy tapasztalata van statisztikai elemzések terén. Ha megakadtál fordulj hozzánk bátran.

Kalkulációk miatt is kereshetlek titeket??

Természetesen. Keress minket bizalommal kalkulációkkal kapcsolatosan is. Kollégáink segítenek számolásokkal, arányszámokkal, pénzügyi elemzésekkel, mérleggel vagy eredménykimutatással kapcsolatosan is.

 

Prezentációkkal kapcsolatosan fordulhatok hozzátok?

Igen. Pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz elkészíteni tapasztalat nélkül még egy egyszerű prezentációt is úgy, hogy az lényegre törő és informatív legyen. Fordulj hozzánk bizalommal ha elakadtál.