Szakdolgozat

A diplomamunka komoly kihívásokat tartogat még a legjobb képességű diákoknak is. Ez kimondottan igaz akkor, amikor ezt munka és család mellett kell teljesíteni.

A szakdolgozatod elkészítése felsőfokú tanulmányaid egyik legfontosabb pontja és a karriered alakulásában is nagy szerepet játszhat.

Ha elakadtál a szakdolgozatod elkészítésében, vedd fel velünk a kapcsolatot és konzultációk alkalmával segítünk megoldani a problémát legyen az írással, kutatással, témavázlattal vagy statisztikai elemzéssel kapcsolatos.

Kérj ingyenes árajánlatot!

Akiknek már segítettünk

“Maximálisan elégedett vagyok. A szakdolgozatom védése és az értékelése kiváló, jeles lett.” (Vera)

“A dolgozatomhoz rövid időn belül, nagyon nagy segítséget kaptam. A jogszabályok, törvényi előírások a legfrissebbek voltak. A hivatkozásokhoz is a legszakszerűbb dokumentumokat használhattam fel. Egy ilyen segítséggel könnyen ment a témám feldolgozása, és biztos hátteret jelentett a dolgozat megvédéséül szolgáló feleletnél is. Köszönöm.” (Andrea)

“Profi munka, egy 10 éves elveszettnek hitt álom vált valóra az önök segítségével.” (Edit)

MIÉRT MI?

Több, mint 5000 elégedett ügyfél

Ügyfélszolgálat a hét minden napján

Folyamatos kapcsolattartás saját felületünkön

Több, mint 500 szakember adatbázisunkban

Gyors és hatékony kommunikácó

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Mennyire számít csalásnak, ha Tőletek kérek segítséget?

Segítséget kérni egyáltalán nem számít csalásnak. Amennyiben szabályosan használod szolgáltatásunkat, rengeteget profitálhatsz belőlünk a szakdolgozatod megírása során és abszolút nem követsz el csalást.

A személyes adataim biztonságban vannak Nálatok?

Természetesen; az adataidat bizalmasan kezeljük. Informatikai rendszerünket folyamatosan felügyelik a rendszergazdák, garantálva ügyfeleink adatvédelmét. Sőt, még a dokumentumot elkészítő írónk számára is inkognitóban maradsz végig. Még nem volt rá példa, hogy a megrendelőnk adatai illetéktelen kezekbe kerültek volna. Adatvédelmi szempontból mi vagyunk az egyetlen magyar szolgáltató, akinél VALÓBAN BIZTONSÁGBAN VAGY.

Miben vagytok mások, mint a többi, hasonló szolgáltatást nyújtó weboldal?

  • Teljesen hivatalosan, átlátható módon működünk. Bejegyzett cég vagyunk; a megrendeléskor egy fogyasztói szerződést kötünk a megrendelőinkkel, akik ezáltal a Nemzetközi Fogyasztóvédelmi Törvény védelmét élvezik.
  • Hatékony és gyors ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, amely az év minden napján, 24 órában elérhető telefonon, e-mailben és élő chat-en keresztül is. A megkeresésekre így nagyon gyorsan tudunk reagálni és ezért zökkenőmentes  velünk a kommunikáció.
  • Adatbázisunkban több száz diplomás szakember szerepel, amelynek köszönhetően a legspeciálisabb megrendelői igényeknek is eleget tudunk tenni.
  • FIGYELEM!!! Kifejezetten óva intünk attól, hogy olyan weboldalról vegyél igénybe bármilyen szolgáltatást, amely nem rendelkezik szerződési feltételekkel, vagy a szolgáltató személye és működése nem derül ki, ugyanis probléma esetén a legalapvetőbb jogaid érvényesítésére sincs lehetőséged.

Tarthatom az tanácsadóval a kapcsolatot?

Természetesen, a tanácsadóval folyamatos kapcsolatban állhatsz. Amint beérkezik hozzánk a megrendelésed, webes felületünkön keresztül máris összekötünk Téged a megrendelést kivitelező kollégánkkal, így innentől kezdve bármikor kommunikálhattok egymással és fájlokat oszthattok meg.

A hivatkozások megjelölésére is odafigyeltek?

Igen, ez alapvető követelmény nálunk. Minden dokumentum, amelyet mi készítünk el, tartalmazza a teljes hivatkozási listát. Ez nem jelent többletköltséget a megrendelő számára, sőt, a megadott terjedelembe sem számít be

Hogyan fizethetek
nálatok?

Többféle módon van lehetőséged fizetni:

  • bankkártyával
  • banki átutalással
  • postai csekken
  • készpénzes fizetéssel bankszámlára
  • PayPal-on keresztül

Tudok részletekben
is fizetni?

Igen. Előlegként az összeg 30%-át kérjük befizetni, majd a fennmaradó megbízási díjat részletekben is tudod fizetni. Az elkészült dokumentumokat a kifizetett munkadíj arányának függvényében fogjuk Számodra kézbesíteni.

Tudtok számlát küldeni a befizetett összegekről?

Természetesen. Minden egyes befizetésről kiállítunk egy elektronikus számlát, amelyet az általad megadott e-mail címre küldünk el.

Ajánlatkérés